Styret vårt

Nobels Fredsprisvinner (2018) Denis Mukwege, sa at fredsprisen gir håp til DR Kongo. Vi som er styremedlemmer i Jabez Verden er stolt og utrolig glad for at vår onkel Mukwege ble tildelt Nobels Fredspris for hans humanitære arbeid i DR Kongo.

Jabez Verden er familiens humanitære aksjon for å hjelpe fredsprisvinneren med å gi et nytt håp til barn og unge som er ofre for krigen i DR Kongo.

Styret til Jabez Verden gjenspeiler en engasjert familie som har ulik faglig kompetanse for å lede samt å drifte en humanitær organisasjon.   

 Daglig leder: Willy Bahati Namugunga

Willy Namugunga er sønn av stifteren av College Namugnuga. Willy som hovedposter samt daglig leder i Bukavus største menighet er han en strategisk og viktig samfunnsaktør i DR Kongo. Han er bosatt i Norge og pendler mellom kontinentene for å ha tett oppfølging av det humanitære arbeidet som Jabez Verden gjør i landsbyen Nyangezi, i provinsen Sør-Kivu øst i DR Kongo

Styreleder: Neema Bahati

Neema Bahati har bachelorgrad i Juss og Administrasjon ved Høgskolen i Molde. Neema jobber i NAV. Hun har praktisk og teoretisk kompetanse om offentlig forvaltning, politiske prosesser, juridisk kompetanse samt at hun har kunnskap om viktige deler om menneskerettigheter i vårt demokrati. Styreleder Bahati sikrer Jabez Verden en god forståelse for samspillet mellom juss, politikk og organisasjonsarbeid.

Nestleder: Mushagalusa Bakenga Joar Namugunga

Mushaga Bakenga er profesjonell fotballspiller i Odds Ballklubb og tidligere Rosenborg spiller. Bakenga er en lagbygger, som fotballspiller har han en inngående forståelse for viktigheten av et godt teamarbeid samt samspillet i et team for å skape gode resultater. Som fotballspiller har han et godt utgangspunkt med kunnskap innen kontraktbestemmelser, kommunikasjon, markedsføring, ledelse, samt hvordan en sikrer målrettede resultater.

Styremedlem: Leon Bafondoko

Leon Bafondoko er gjesteskribent i Adresseavisen og Ap-profil. Han er bystyrepolitiker i Trondheim samt at han jobber som prosjektansvarlig i Trøndelag Fylkeskommune ved Thora Storm vgs.

Han arbeider blant annet som Aktivitetsguide i Idrettsrådet i Trondheim. Bafondoko studerer bachelor i sosiologi og Samfunnsanalyse ved Nord Universitet i Steinkjer. Han har hatt en rekke toppverv sentralt i organisasjoner som DNT ung ( Den Norske Turistforening), Plan International Norge, Røde Kors og FN-Sambandet. Bafondoko har en bred og grundig innsikt i hvordan politikk, samfunnet og det sosiale liv fungerer, samt at han er en strateg og en retoriker innen kommunikasjon og politisk påvirkning.

Styremedlem: Samuel Namugunga

Samuel Namugunga har studert 2 år fagskole i Musikkdesign ved Fagskolestudier – Høyskolen Kristiania i Trondheim. Han har en inngående teoretisk og praktisk kunnskap om hva som kreves for å kunne levere omfattende kreativ produksjoner av høy teknisk kvalitet til ulike målgrupper.

Gjennom praktisk arbeid med musikkproduksjon og lyddesign har han utviklet kunnskap om hvordan lyd påvirker innhold og budskap, samt ferdigheter innen strategisk etablering i den audiovisuelle bransjen. Namugunga har et språkøre og har en evne til å raskt lære seg fremmedspråk, blant annet snakker han og skriver Norsk, Engelsk, Nederlandsk, Fransk. Namugunga ble født i DR Kongo og har vokst opp i Nederland og Belgia —han sikrer Jabez Verden en god kultur og språkforståelse.

Styremedlem: Elizabeth Otragane

Styremedlem:Sarah Otragane

Sara er 25 år gammel, og studerer medisin i Bergen. «Jeg ble med i denne organisasjonen så snart jeg hørte om initiativet fra familiemedlemmer. Min bestefar Samuel Namugunga har inspirert både meg og så mange andre til å fortsette å tjene andre, selv om man ikke har alt funnet ut i sitt eget liv. Jeg ønsker å leve med dette eksempelet og derfor har jeg valgt å bruke tid på å jobbe med dette prosjektet sammen med mine studier og arbeid. «

%d bloggere liker dette: