Om Jabez Verden

Jabez Verden er en norsk humanitær organisasjon som ble stiftet i 2018 av en kongolesisk familie som er i familie med Samuel Namugunga fra Den demokratiske republikken DR Kongo.

Jabez Verden er drevet uten profitthensyn og alt arbeid foregår som frivillig innsats for å gi skoleutdanning til barn som befinner seg i en humanitær krise i landsbyen Nyangezi i provinsen Sør-Kivu øst i DR Kongo.

Samuel Namugunga er en samfunnsbygger i byen Bukavu, han stiftet grunnskolen College Namugunga som gir skoleutdanning til flere hundre elever i den fattige landsbyen Nyangezi.

Krig og konflikt i DR Kongo er årsaken til at flere millioner av barn har mistet muligheten til skolegang.

Familien til Namugunga er bosatt i Norge, vi samler inn penger og skoleutstyr til grunnskolen College Namugunga—det er slik Jabez Verden finansierer skoleutdanning til fattige og foreldreløse barn som er ofre for krigen i DR Kongo.

Blant annet bidrar vi med å gi elevene skoleutstyr som skoleuniform, skolesekk, skolebøker, notatbøker, skole-pc, radio til undervisningen samt pennaler og skrivesaker slik at alle elevene kan ha like muligheter til å lære mest mulig når de deltar i undervisningen.

Vår bakgrunn for å gjøre dette er det at vi mener at utdanning kan være nøkkelen for å bedre fremtiden til barna, men også deres kommende generasjoner. Utdanning kan være deres vei ut av en tung og fattig livsstil. Vi ønsker at alle våre elever får nødvendig skoleutstyr og skolehverdag slik at alle kan fullføre grunnskolen med gode skrive, lese og regneferdigheter fra College Namugunga.

Vi håper at vårt humanitære arbeid skal bidra til at utdanning til den kommende generasjonen barn og unge skal skape bedre lokalsamfunn og et bedre DR Kongo, samt en bedre verden.

Å investere i barns utdanning—er å investere i en bedre fremtid for våre barn og unge.

Hjelp oss å gi flere barn en skoleutdanning som gir håp om en bedre fremtid.

Gi ditt bidrag til skoleutdanning ved å vipps til 511468 vårt kontonummer: 4355.15.86651

Alle bidrag hjelper.

%d bloggere liker dette: