Dette brukes pengene til

Dette brukes pengene til

Bidragene du gir inn til vår innsamling til skoleutdanning ved College Namugunga brukes til å bedre barns oppvekstvilkår og utviklingsmuligheter ved å gi barn grunnskoleutdanning i landsbyen Nyangezi, i provinsen Sør-Kivu øst i DR Kongo.

Finansieringen av skoleutdanning ved College Namugunga blir planlagt og gjennomført i samråd med stifteren av grunnskolen Samuel Namugunga som er en viktig samfunnsaktør i lokalsamfunnet. Jabez Verden samarbeider med den kongolesiske organisasjonen Cepac Sayuni som holder til i Bukavu, DR Kongo.

Ditt bidrag gir barn en bedre fremtid. Pengene går til innkjøp av skoleuniform, skolesekk, skolebøker, notatbøker, skole-pc, radio til undervisningen, pennal og skrivesaker, gode sanitærforhold, vedlikehold av skolebygg samt at pengene også går til den økonomiske driften av skolen.

Barna er fremtiden og vårt grunnleggende prinsipp er at vår humanitære hjelp alltid skal rettes mot barna som lever i lokalsamfunnet. Det er altså ingen enkelt elev som får en direkte pengestøtte, det ville laget et urettferdig skille mellom de barna som får og de som ikke får. Derfor skal alle barna i skolen College Namugunga dra nytte av ditt bidrag som du gir til Jabez Verden.

Vi i Jabez Verden driver uten profitthensyn og alt arbeid foregår som frivillig innsats for å gi skoleutdanning til barn som befinner seg i en humanitær krise i landsbyen Nyangezi, i provinsen Sør-Kivu øst i DR Kongo.

Jeg vil bidra!

Gi ditt bidrag til skoleutdanning ved å vipps til 511468 vårt kontonummer: 4355.15.86651

Hjelp oss å gi flere barn en skoleutdanning som gir håp om en bedre fremtid.

Alle bidrag hjelper.

%d bloggere liker dette: